Ексклузивно Ива Митева от Има такъв народ е новият председател на парламента (допълнена)

Илиана Раева: Всичко има някакви граници, дори лъжите на Нешка Робева

OFFNews Последна промяна на 11 март 2018 в 11:03 8918 0

Снимка Facebook: Българска федерация художествена гимнастика

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отвърна на нападките от страна на Нешка Робева, отправени тази сутрин в предаването "Здравей България".

Бившата гимнастичка я обвини в лъжи по доста от темите, по които легендарната треньорка говори. Раева изрази мнение, че е недопустимо Нешка да "манипулира общественото мнение по този грозен начин" и заяви, чрез профила си социалната мрежа Фейсбук, че още в понеделник федерацията ще разпространи официално становище. 

Ето какво публикува бившата гимнастичка:

"Важно!!!

Утре, БФХГ ще излезе с официално съобщение до медиите във връзка с поредните манипулации на Нешка Робева, направени днес в участието и по телевизията. Ще бъдат показани всички официални документи за начина по който се прави селекцията на национални отбори.

Ще предоставим всички официални отговори на нейните писма, за които днес Нешка Рожева не почувства неудобство да излъже, че няма такива, забравяйки, че си ги публикуваше в страницата си във фейсбук. Разбира се, разбираемо не публикува последното, което ние ще публикуваме.

Недопустимо за треньор като Нешка, по този недостоен начин да се опитва да нагнетява обстановката в българската художествена гимнастика дни преди най-важното ни състезание този месец -Световната купа в София!

Недопустимо за треньор като Нешка, който се опитва да дестабилизира с манипулации пред обществото здравата обстановка в националния ни отбор в дни, в които както ние, така и многобройните ни фенове се радваме на възхода на талантливите ни момичета и завоюваните от тях златни медали от началото на тази година!

Недопустимо и твърде жалко, но разбираемо за личност като Нешка да си позволи по този грозен начин да манипулира общественото мнение, без капка свян, че изопачаваш както си искаш фактите.

Нешка Робева не спира да говори срещу дейността на БФХГ и да се опитва да пречи и дестабилизира обстановката преди старта ни на големите и отговорни състезания. Тя живее в един свят, в който смята, че “всички обвиняеми” ще мълчат, че няма да и отговорят и ще подминават поредните и манипулации, както през годините.

Е, не всички сме от нейния свят, а аз със сигурност. Всички, които я познаваме добре знаем, защо е избрала точно сега, дни преди световната купа в София да напада отново работата на федерацията...

Но всичко има някакви граници, дори лъжите на Нешка Робева!

P.s Бях казала, че няма да приема поканата на Нешка за война и няма повече да отговарям на лъжите и пред медиите, но като президент на БФХГ съм длъжна да не позволявам, който и да е да злослови по адрес на дейността ни, както и да не позволявам да манипулира общественото мнение".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови