Шекспир: Бих Ливърпул, готов съм да взема работата за постоянно

OFFNews 28 февруари 2017 в 08:34 1704 0

Крейг Шекспир е най-актуалното треньорско име в света. Помощникът пое Лестър след уволнението на Клаудио Раниери и направи летящ старт - 3:1 над Ливърпул. Шекспир се ползва с уважението на футболистите, които май скроиха номер на италианеца. Вчера играха като отвързани и смачкаха тима на Клоп.

"Мога ли да върша тази работа? Мисля, да. Притеснява ли ме? Не. Трябва да направим така, че собствениците да са убедени в правотата на решенията си", каза Шекспир.

Със сигурност той ще води Лестър срещу Хъл Сити в следващия кръг. мачът е клучов, тъй като втора поредна победа ще даде голяма глътка въздух в битката за оцеляване. 

"Първата ми задача беше да съм готов за Ливърпул. Е, направих го. Нека видим какво ще стане. Може би ми е малко рано за назначение, но  клубът ще вземе решението", каза симпатягата. 

Той е анонимник сравнение с Манчини или Хидинк, които се спрягат за заместници на Раниери. Но има две големи предимства. Познава тима, а остават само 12 кръга, в които никой няма да чака нов треньор. Второ, ползва се с уважението на футболистите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки