Пешо Нахалния написал "Мозакът е бреме..." и "Жалка зган..."

Последна промяна на 17 март 2017 в 10:45 1773 3

Сериозно разследване направили феновете на Левски заради неграмотно написаните плакати, издигнати на дербито с ЦСКА-София.

Не терена сините футболисти се справиха със съперника с 2:1, но на трибуните стана сериозна излагация заради издигнатите транспаранти с надписи "Мозакът е бреме за ваш'то селско племе" и "Жалка зган от мургави евнуси...".

Оказало се, че автор на лозунгите е някой си Пешо Нахалния, пише столичен седмичник. Тарторите му вдигнали голям скандал, а Нахалния само мигал на парцали. По принцип мъжът имал диплома за завършено средно образование, но явно е бягал от час.

"И Георги Иванов - Гонзо е висшист, но писането не му е силна страна", коментираха кибици на "Герена". За да си спестят бъдещи резили от агитката са взели решение занапред всички транспаранти да бъдат проверявани от специалист по българска филология.

Мерките дали резултат още на следващия мач срещу Ботев, когато всичко откъм правопис беше тип-топ, но станал друг гаф - бил вдигнат плакат срещу бившия главен акционер Иво Тонев.

Той се обидил, защото с негови 3000 лева била направена хореографията. На практика се получило като в поговорката "Храни куче да те лае".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31304

3

Denis Rizanov

17.03 2017 в 15:32

За да си спестят бъдещи резили от агитката са взели решение занапред всички транспаранти да бъдат проверявани от специалист по българска филология.

Бе кой е тоя филолог, дето ще седне да се занимава с дрогирани говеда и установени наркорапространители? Вие вярвате ли си като ги пишете тези небивалици? Къде ви е МОЗАКЪТ?!