Левски и НКП организират поход "Левски, ти си всичко за нас" преди дербито с ЦСКА

OFFNews 13 февруари 2020 в 11:16 3281 1

От Левски и Националния клуб на привържениците на "сините" организират поход преди дербито с ЦСКА в събота. Движението ще бъде под наслов "Левски, ти си всичко за нас".

Походът ще започне от булевард "Тодор Александров №23", като в него са канени да участват всички, които са привърженици на 26-кратните шампиони.

Поводът е повече от ясен. Феновете искат да подрепят клуба на фона на случващото се с него към момента. "Сините" са на ръба на фалита, бъдещето им е неясно. По този повод привържениците се стремят към единодушие в името на любимия им отбор.

Ето какво съобщиха в сайта на "сините":

"Левскари,

ПФК „Левски“ съвместно с Националния клуб на привържениците на "Левски" организира поход под надслов „Левски“, ти си всичко за нас“. Той ще се състои на 15.02. (събота), непосредствено преди първия домакински мач за 2020 г., като сборният пункт е в 12 ч. на бул. „Тодор Александров“ 23 пред магазина на НКП.

Походът ще поеме към националния стадион в 12.30 ч. по маршрут от бул. „Тодор Александров“ към бул. „Дондуков“, следва включване по булевард „Васил Левски“, за да стигнем до паметника на Апостола, където ще се поклоним и поднесем венци, от там се продължава в посока СУ „Свети Климент Охридски“ и завой към БСФС, за да се включим по ул. „Гурко“, от където ще достигнем до крайната си точка – стадион „Васил Левски“.

Обръщаме се към всички левскари, към всички обществени прослойки, към малки и големи, към всяко „синьо“ сърце, което бие в името на „Левски“. Елате да застанем рамо до рамо в името на любимия клуб. Това няма да е ултрас шествие! Това ще е поход в името на „Левски“. Затова обръщаме внимание да не се поддавате на каквито и да е било провокации!

В събота ще застанем един до друг без различия и социален статус. Ще бъдем привърженици, ветерани, юноши, служители, актьори, певци и общественици. Ще ни обединява любовта към „Левски“. На този поход няма да е от значение кой си и няма да присъстваш като единица, защото ще изпълним със смисъл мотото „Един за всички, всички за „Левски“.

Дошло е време за пълна мобилизация и обединение. Дошло е време да поставим свещеното „Л“ над всяко различие! Дошло е време за пореден път да се легитимираме като „отбора на народа“ и да покажем кои сме и какво можем заедно! Сплотени като юмрук! Дошло е време да изтупаме от прахта позавехтелите завети, оставени от доблестните мъже, създали ПФК „Левски“! Да си припомним ценностите, които са ни водили и съхранили повече от век!

Време е! В името на „Левски“! В името на всичко онова, което обичаме и в името на всяко „синьо“ сърце, посветило живота си за този клуб! За всички преди нас и всички след нас!

... Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест !

Един за всички, Всички за "Левски".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови