Кристиано Роналдо с петима мъже на море

OFFNews 03 юни 2018 в 12:17 6009 0

Мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо хвана ракетата за тенис по време на кратката си ваканция след изнурителния сезон в Примера и Шампионската лига и преди участието на Португалия на световното по футбол в Русия.

Португалецът отиде на ваканция в Марбейя, като компания му правят още петима мъже. В близките дни Роналдо ще се присъедини към лагера на Португалия, чийто първи мач на световното е на 15 юни срещу Испания.

"Кристиано е уморен. Няма да го притеснявам след толкова тежък сезон. Нямам какво толкова да си говоря с него. Надявам се да си почине добре и да се присъедини към националния отбор в добро физическо и психическо състояние", коментира селекционерът на Португалия Фернандо Сантош.

Междувременно хърватският халф на Барселона Иван Ракитич също премина на тенис вълна, но само на думи. Ракитич заяви, че ако аржентинскиян му съотборник Лионел Меси е бил тенисист вместо футболист, е щял да спечели поне 50 титли от “Големия шлем”. Това си е чисто изхвърляне, тъй като за подобно постижение на Меси ще са нужни поне 13 години пълни доминация на кортовете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!