Кабаков без назначение след критиките от лагера на Лудогорец

OFFNews 12 декември 2019 в 18:46 2791 0

Елитният ни рефер Георги Кабаков не получи назначение за предстоящия 20-и кръг в Първа лига. Това идва на фона на вълната от критики към работата му от страна на Лудогорец и лично собственика на клуба Кирил Домусчиев след последния шампионатен мач на "орлите" с Черно море в Разград (1:1).

Претенциите на разградчани са за отменен гол в тяхна полза и неотсъдена дузпа. От Лудогорец обявиха, че ще пуснат жалба срещу Кабаков с искане да не свири повече мачове на техния отбор. В контролирания от Домусчиев сайт Гонг се появиха серия материали срещу рефера, който ръководи и двубои от Шампионската лига.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че съдийсвото на Кабаков е тенденциозно в няколко поредни мача на Лудогорец и потвърди, че от клуба не искат повече да ръководи мачовете им.

Масло в огъня наля и собственикът Домусчиев, който написа в социалните мрежи, че ще настоява за въвеждане на системата ВАР в родния шампионат.

"Снощи гледах мача Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед и си мисля колко полезен ще е ВАР за българското първенство. Тогава няма да има клубове, които са ощетявани от "Кабаковците"! Няма да има и сълзи в очите на футболисти и треньори.

Докато съм член на Изпълкома, ще настоявам за ВАР на всички стадиони в България. Нека футболът възтържествува!!!", написа Домусчиев във Фейсбук.

Иначе в последния кръг за тази година на 15 декември Лудогорец гостува на Славия, а за главен съдия е определен Ивайло Стоянов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови