Евродепутат от ГЕРБ: България не е искала "гореща точка" за бежанци

Симона Костадинова Последна промяна на 24 септември 2015 в 10:50 4358 13

България не е поискала да стане "гореща точка" за бежанци. 

Това заяви евродепутатът от ГЕРБ Ева Паунова, която придружаваше премиера Бойко Борисов на срещи в Брюксел. Изказването ѝ е по повод думите на канцлера на Германия Ангела Меркел, че Борисов е поискал страната ни да стане "гореща точка" и на територията й да се изгради разпределителен бежански център.

Паунова бе категорична, че "на срещите в Брюксел вчера от българска страна не е поискано България да стане "гореща точка".

"Вижте, аз не знам вие откъде имате вашата информация, може да е от международни източници, но по наша информация България в никакъв момент не е поискала нещо такова и вчера по време на срещите в нито един момент не е обсъждано тези горещи точни да бъдат ситуирани в България", каза още тя. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.09 2015 в 13:54

До 12,
И аз съм я шибал, но никога не съм и вярвал!

24.09 2015 в 13:45

То главната Тиква не прави разлика между 10 хил. и 10 мил., та ще прави разлика между газов хъб и "гореща точка", а като се има в предвид какви калинки са гърбавите, кой знае дали преводачите им различават английският от руския (който им е като матерен)!!!!

24.09 2015 в 12:15

Вярвам на Ева, нека останалите си пеят заученото от Кремъл. ;)

24.09 2015 в 12:11

Ми те са си толкова посредствени горките ни Първи, че няма да се учудя да са говорили на развален английски и да са си мислили едно, а да се е оказало друго?!:) :) :)
Ето Ви малко теми за размисъл по отзиви, над скорострелните подмятания на Боцко Ритнитопков, по големите му договорености с Ердоган и визията му за общото ни бъдеще, от другата страна на палачинката:

Давутоглу, меко казано набива банкянския пехливан в капан!!!:)
Единственото, което може България да направи е да отдели 1 милиард помощ за Турското правителство, а не да лобира за зона в Северна Сирия, в която да нахлуе турската армия и да я отцепи без разрешението на законното правителство на Сирия!!!:)
Давутоглу и Ердоган да бъдат така добри и да съдействат на Асад в борбата му с Ислямска държава, защото както вече на всички е известно базите на Ислямска държава са в Турция и Йордания, все страни, които за да подмият гузната си съвест, са приели най-голям брой бежанци!
Бойко в момента се явява в ролята на ибрикчията, който обаче отмива позора и нарушава с претенциите си суверенитета на Сирия, без легитимни преговори с официалното правителство на Сирия!!! - Да развърже дълбоката си кесия, нашия Хаджия и даде пари, колкото се вливат от една цигарена банкянска контрабанда, за която отдавна официално тръбят лично Турските власти!!!
Всички тези бежанци не бягат от Асад, легитимната власт, а от Ислямска държава, а ако бягат от Асад е защото подлежат на мобилизация, за да бъдат хвърлени срещу Ислямска държава!!!
Както експертите писаха Ердоган и Давутоглу искат да влезнат в Сирия, за да си разчистят сметките с кюрдите, а как ще защитават бежанската зона, за която не е поискано позволение от легитимната власт в Сирия, сами си вадете изводите!!!:)
И последните съюзници на Асад - кюрдите, ще бъдат изтребени от турските хуманисти и ценители на Османския халифат!!!:)
Говорих в Германия с един кюрд, преди още Турция да започне незаконните си атаки срещу кюрдите и той ми каза, че Турция никога няма да признае кюрдите за пълноправни граждани на собствената си територия - изводите са за Вас!!!:)
Ислямска държава е рожба на Турция, а бежанският подслон е отмиване на гузен срам, докато навлизането на чужда територия, под какъвто и да било предлог е нарушаване суверенитета на чужда държава!!!
Малкият диктатор Ердоган, да не си пълни харема с треторазрядни банкянски тарикати, ами да се взима в ръце и да отива при Асад за мирни преговори и уреждане на конфликта с Ислямска държава!!!
ЕС е едно голямо лицемерно нишесте, което да видим кога ще се втвърди!!!:)
Аз не бих имал общи дела с човека, който е разписал неосманската доктрина на Турция и е провокирал към неоосманизъм в Балканите - всяка жаба да си знае гьола!!!
Всички Ние трябва да помогнем на сирийските бежанци, но спазвайки Международното право и зачитайки суверенитета на отделните държави!!!

П.С. Всички знаем, че Пр@вителството на Боцко Ритнитопков пада, ако Ердоган отприщи бежанската вълна на Балканите, затова няма да се учудя, Боцко да възпроизвежда, като вярно куче, всичко което му подшушне Давутоглу - Поми@рска идилия!!!:)
...........

В България, Давутоглу и Ердоган, отказват съдействие и усвояване на средства, по програма инициирана от страна на Турция към българските общини със смесено население, когато тези общини са признали Арменския геноцид на Турция над арменците - изводите са за Вас!!!
Да не забравяме, че Турция щеше да скъса дипломатическите си взаимоотношения с България, ако България беше признала Арменския геноцид, и това след като Германия вече го беше направила!!!
Турция няма срам и това е очевадна имперска неоосманска политика, водена предимно на Балканите, а сега си представите нашите марионетни мижитурки, какви ги вършат, като им подшушнат, че бежанците смесени с джихадисти от турските екстремистки лагери, могат да започнат да се прехвърлят на талази в БГ!!!
Кръв със зеле - Турск@-циг@нска идилия(сирийските бежанци не ги намесваме)!!!:) :) :)
...............

Ислямска държава по оценки на експерти, наброява 80 000 главореза, основно отгледани в Афганистан, Турция, Йордания, Ирак, Либия, бившия СССР и т.н.!!!
Ислямска държава, като еквивалент на руските сепаратисти в Украйна е същата партизанска сила, само че в Украйна са само 50 000 проруски бунтовнически сили(смесен състав с руснаци), за които Порошенко официално заяви,че му трябват между 350 000 до 400 000 армия за да се справи, затова и обяви демобилизация, поне да не фалират...
Изводите: Ислямска държава може да бъде преборена само с редовна армия, която да не е по малка от 400 000 души!!!
Турция знае, че конфликтът ще разруши Сирия напълно!!!
Турция знае, че руснаците ще се опитат само да спрат настъплението на Ислямска държава и да запазят Асад и базите си, но няма да решат проблема!!!
Турция знае, че Западна Европа няма да се намеси, докато бежанската вълна не я залее и не промени политическата ситуация в нея!!!
Турция знае, че само така може да изтреби всички кюрди под одобрителния поглед на цяла Европа и ФАЩ, докато си строи новия османски халифат!!!
Турция знае, че рано или късно ще трябва да се споразумее с руснаците, а тогава Турски поток ще е добре дошъл на масата за преговори!!!
Никой няма интерес да подкрепя Ердоган, но отблъскването на Ердоган(Сунитска Турция), означава провал на геополитиката на Германия и ФАЩ и загуба на основни геополитически отправни точки, с откриване началото на Нова Свещена война!!!

24.09 2015 в 12:11

На Меркелица така и се иска, щото да не нахлуват безконтролно в Западна Европа... ама като канеше мангустите, не се сети, че така ше стане... сега България била искала да е гореща точка...

24.09 2015 в 11:42

То Баце, като чуе "Кограчулейшън борисов" и спира да слуша. Нищо чудно че не е разбрал нещо. Атази защо получава заплата е мистерия.

24.09 2015 в 11:35

Нещо не са се разбрали Баце и Меркелица. Баце искал хъбче за газ, Меркелица помислила, че иска хъбче за пришълци.

24.09 2015 в 11:18

Едно говорят, друго правят.
Долна герберастка измет!

24.09 2015 в 11:17

Едно говорят, друго правят.
Долна герберастка измет!