Всички млади фрийстайл сноубордисти ще могат да покажат уменията си в Stanley Junior Cup Slope Style

OFFNews 24 март 2023 в 09:32 2461 0

Stanley Junior Cup Slope Style

Снимка Stanley Junior Cup Slope Style

Stanley Junior Cup Slope Style

Fun Park Borovets кани всички млади фрийстайл сноубордисти да покажат своите умения и креативност, като се включат в детско-юношеското състезание по сноуборд Stanley Junior Cup Slope Style.

Състезанието ще се проведе на 25 март, събота от 9:30 ч. до 15:00 ч. във Fun Park Borovets.

Директорът на състезанието и управител на парка, един от най-успешните български сноубордисти в свободен стил, Симеон Митрев сподели, че органзаторите и шейпърите на парка ще се постараят да създадат оптимални условия за изява на младите състезатели. Участниците ще се състезават в три възрастови групи – момчета и момичета от 8 до 10 годишна възраст, момчета и момичета от 10 до 14 годишна възраст, и девойки и юноши от 14 до 18 годишна възраст. Съдиите ще оценяват състезателите по три критерия – изпълнение, трудност и цялостно впечатление.

"Stanley Junior Cup Slopestyle" се провежда за първи път в България, а събитието носи името на една от най-качествените марки за термо продукти на пазара - Stanley. През годините марката се превръща в съществена част от работата, пътувания и приключения на открито.

Състезанието ще се проведе с любезната подкрепа на домакините от Borosport, магазини за аутдор екипировка Aquamatrix, ски и сноуборд сервиз X Rescue, Billkey Real tea, магазини БИОМАГ.

Записванията ще бъдат до 23.03.2023 г. За да участвате е необходимо да закупите дневна лифт карта на място в Adventure Center Borosport в хотел „Рила“, след което ще ви бъде даден бадж и стартов номер.

Всички състезатели трябва да носят каски и да имат активна планинска застраховка!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Предизборно със Светльо Витков