Щангистът Иван Димов: Иван Иванов ме изгони, исках да се отказвам!

OFFNews 15 юли 2022 в 18:03 3603 0

Иван Димов

Снимка Спортната джунгла

Иван Димов

Европейският шампион по вдигане на тежести Иван Димов разкри как е бил изгонен от лагера на националния отбор от старши треньора Иван Иванов. Това се случва през миналата година.

“Бяхме на Белмекен. Готвехме се за световно първенство за мъже – разказа Иван Димов в интервю за youtube канала Спортната джунгла. – Имах доста добри резултати. Горе-долу същите, както преди европейското. За сметка на това тогава световното беше слабо, защото коронавирусът беше в сила и доста държави не участваха.

Имах шанс да стана световен шампион. Имах проблеми. Не можех да се разбера със старши-треньора Иван Иванов. Така се случиха нещата, че трябваше да си тръгна, но с него се разбираме иначе. Много добър човек е. Исках да се откажа. Взех си почивка известно време. Малко потренирах. Отидох на лагер. Извиних му се и така.“

Защо Иван Димов е плакал от яд и от радост на европейското първенство? Защо участието на Евро 2022 е било под въпрос до последно? Какво се е случило, за да не отиде на абитюрентския си бал? Защо неговите съученици го определят като аутсайдер?

Всичко това в цялото интервю на щангиста за youtube канала Спортната джунгла:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови