Ексклузивно КЕВР одобри рекордното поскъпване на газа с 60%

Промениха думите на олимпийския девиз

OFFNews Последна промяна на 20 юли 2021 в 13:29 2179 0

Международният олимпийски комитет одобри нов олимпийски девиз - "По-бързо, по-високо, по-силно - заедно".

Решението беше взето днес по време на на 138-ата сесия на МОК.

Мотото "По-бързо, по-високо, по-силно" е одобрено от първия олимпийски конгрес през 1894 година. Олимпийските игри в Токио ще бъдат открити на 23 юли.

Междувременно двукратните европейски шампионки по бадминтон на двойки жени Стефани Стоева и Габриела Стоева вече тренират в основната зала за турнира в този спорт на Игрите в Токио 2020.

Стефани Стоева публикува снимки в профила сив Инстаграм, на които се вижда, че тренират в основната зала заедно със своя треньор Михаил Попов.

Тренировки в Токио вече провежда и участничката ни при жените Линда Зечири със своята треньорка и сетра Джема Зечири. Петимата също си направиха обща снимка в Токио.

Стефани и Габриела Стоеви ще започнат в събота рано сутринта българско време участието си в турнира по бадминтон. Сестрите излизат в първия си мач в 5.40 часа срещу петите в световната ранглиста Ким Со-йон и Кон Хи-йонг (Република Корея).

В групата са още номер 3 в света и втори поставени в схемата Чън Цин Чън и Цзя И Фан (Китай), които са световни шампионки от Глазгоу 2017, и номер 8 Йонколфан Кититаракул и Равинда Прайонджай (Тайланд).

Линда Зечири вероятно ще започне участието си в Токио на 26 юли.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови