Празник на йогата в София Тех Парк, всички са поканени

Гостите ще опитат индийска вегетарианска и веганска храна

ОFFNews Последна промяна на 16 юни 2017 в 15:01 1781 1

На 24 юни десетки школи от цяла България се обединяват в честване на Международния ден на йога. София и още 26 населени места в страната организирано и единно ще представят най-добрите учители по йога.

Събитието ще се състои на 24 юни в сграда “Джон Атанасов” на София Тех Парк. От рано сутринта до късно вечерта желаещите ще могат да се потопят в древното учение.

Във фоайето пред залите ще има прожекции на тематични филми, щандове с изданията на различните йога школи в България, аюрведически продукти, дребни сувенири и др.

Участниците ще могат да опитат индийска вегетарианска, континентална вегетарианска и веганска храна, както и да се запознаят с изкуството на къната.

Входът е свободен за цялата програма. Достъпът до всички зали и фоайето ще е непрекъснат.

Тази година към честването в София координирано и едновременно се присъединяват със свои програми по места още 25 града и едно село в България: Пазарджик, Пловдив, Девин, Смолян, Кърджали, Свиленград, Стара Загора, Казанлък, Сливен, Бургас, Созопол, Черноморец, Емона, Варна, Силистра, Русе, Шумен, Търговище, Велико Търново, Горна Оряховица, Габрово, Павликени, Плевен, Перник, Дупница и Самоков.