Йога фестивалът Udaya Live ще се проведе за втори път през август

OFFNews Последна промяна на 12 June 2017 в 13:24 6581 1

Снимка Udaya Live 2016

Udaya Live - 5-дневен международен фестивал за йога и музика- ще се проведе между 17-и до 21-и август в Правец. На второто издание на събитието ще се върнат голяма част от преподавателите и музикантите от миналогодишния фестивал, а музиката, която ще акомпанира както самите йога сесии, така и ще забавлява посетителите вечер, ще бъде изключително разнообразна - екстатичен киртан, тежък бас бийт, електронна музика, индийска класическа музика, южен блус, джаз или български фолклор.

Освен музикантите, които ще свирят на живо, специален гост на фестивала ще бъде Стив Конъл, който освен актьор и комик е и поет и ще представя своето изкуство всеки ден. Новото през тази година е, че ще има йога сесии на различни езици – немски, френски, италиански и т.н.

Мястото за провеждането на фестивала не е избрано случайно - миналогодишното издание е било базирано на елемента „Земя“ и се проведе в планината, а тази година е базирано на елемента „Вода“ и затова ще се проведе близо до езеро.

Udaya Live се организира за първи през 2016 година в областта, известна като коренната чакра на света – Боровец. Фестивалът събра над 40 световноизвестни йога учители, музиканти, лектори по медитация, търговци на био и други натурални артикули, както и над 400 участници от всички краища на света, които дойдаха в Боровец и България специално за фестивала и още толкова местни.

Фестивалът се организира от американската йога фондация UDAYA и Ярив Лернер, директор на киноцентър „Ню Бояна Филм“.

Повече информация можете да намерите на сайта на фстивала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови