Местят Шумахер при светило на медицината в САЩ

OFFNews 20 септември 2017 в 16:38 8347 1

Снимка Motorsport

Корина е решена да се бори до край за своя съпруг

Корина, съпругата на легендата Михаел Шумахер, смята да мести бившия пилот в САЩ за продължение на рехабилитацията. Новината е на F1I.

В момента 48-годишният немец се намира под медицински грижи в семейното имение в Швейцария.  Положителна промяна в състоянието на Шуми обаче не се наблюдава. Затова Корина се е обърнала за помощ към американския лекар Марк Уикс.

Светилото е специалист по травми на мозъка и има клиника в Далас. Докторът е казал, че сътрудниците му притежават огромен опит с пациенти, получили черепно-мозъчни травми.

Шумахер получи ужасяващи поражения на мозъка през декември 2013 година, когато падна на ски в Алпите. Той удари главата си в камък и изпадна в кома. Излезе от нея след почти половин година.

Макар че всяка информация трябва да бъде подлагана на съмнение. Официални съобщения липсват от самото начало и OFFNews просто цитира само сериозни западни медии по темата, тъй като осъзнава нейната чувствителност. 

За последните 3 години семейството е дало 16 милиона долара за лечение. Седемкратният шампион във Формула 1 е прикован на легло. Той познава семейството, но не може да говори заради атрофия на мускулите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

22.09 2017 в 09:37

Хората трябва да си отиват достойно от този свят,за съжаление тези които най-много ги обичат,им причиняват страхотни мъки и неудобства в стремежа си да им помогнат.От вегетативно състояние никой още не е излязъл(няма и да излезе)така че, оставете човека да си умре достойно и не го подлагайте на повече мъки.....
 
X

Да помогнем на украинските деца!