Мария Шарапова стана майка

Александра Маркарян 15 юли 2022 в 21:50 7392 1

Мария Шарапова, Александър Гилкс и синът им Теодор

Снимка Инстаграм/Официален профил

Мария Шарапова, Александър Гилкс и синът им Теодор

Мария Шарапова стана майка.

Бившата топ тенисистка публикува преди около час снимка с новородения си син Теодор и бащата на бебето - милионерът Александър Гилкс.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova)

"Теодор VII-I-MMXXII

Най-красивият, предизвикателен и удовлетворяващ подарък, който нашето малко семейство може да поиска" - пише 35-годишната бивша №1 в тениса и петкратна носителка на титли от Големия шлем Мария Шарапова.

Римските цифри VII-I-MMXXII са арабските 7-1-2022. Дали 1 юли е рождената дата на момченцето Шарапова не посочва директно, но от няколко дни в профила си в Инстаграм тя пише за себе си "мама".

Шарапова обяви годежа си с 42-годишния британски бизнесмен през декември 2020 година, след като през февруари същата година сложи край на кариерата си в тениса. Шарапова - която имаше романтична връзка и с българския тенисист Григор Димитров - се завърна в професионалния тенис след наказание заради употреба на допинг, но не след дълго прекрати състезателната си кариера.

Новината за раждането на първородния ѝ син бе посрещната с овации. Шарапова получи поздравления от Женската тенис асоциация, известни личности от спорта и шоубизнеса, както и от почитатели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови