Арестуваха Филипусис-старши за педофилия

Извратенякът правил секс с три момчета, които учел на тенис, едното е под 11 години

OFFNews 26 юли 2017 в 14:51 2970 0

Марк не е бил наясно с извратената страна на своя татко

Полицията в щата Калифорния е задържала 68-годишния Николаос, баща на прочутия бивш тенисист Марк Филипусис. Новината е на fox5sandiego.com. По първоначални данни извратенякът е правил секс с поне две деца, на които е давал уроци на корта.

Треньорът е арестуван в дома в окръга Сан Диего. В затвора е срещу гаранция от 2,5 милиона долара!

Според полицията Николаос Филипусис е имал анален акт с момче под 11 години! Пълен гнусляр! Извършвал е също така непристойни действия с момче под 14 години. Правил е орален секс с младеж, който няма навършени 18!

Всички пострадали са ученици, на които дядото дава частни уроци по тенис в Сан Диего. Полицията е категорична, че Марк не е бил наясно с престъпленията на своя татко. За допълнителна информация се дава награда от 1000 долара.

Припомняме, Марк Филипусис беше един от добрите на корта в края на миналия и началото на този век, като се прочу най-вече с невероятния си сервис. Неговият баща Николаос му беше и треньор. Педофилът, гръцки емигрант в Австралия, се жени там за италианка. В Австралия се ражда Марк.

Тенис звездата имаше имидж на плейбой, като го свързваха със самата Парис Хилтън. След края на кариерата опита моден бизнес, после участваше в риалити шоу.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!