Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Как да планираме смяната на стари с нови мебели?

OFFNews 14 февруари 2023 в 10:00 3313 0

Със сигурност рано или късно ще ви се наложи да направите ремонт на апартамента си. Модните тенденции се променят, цветовете на стените са ви омръзнали или мебелите вече са амортизирани. Планирането на ремонт и подмяната на обзавеждането с ново е изморително начинание, но също така и много вълнуващо.

Ако предварително сте обмислили действията си, избрали сте дизайн, изчислили сте размерите и имате съставен бюджет, ще се справите без никакъв проблем. От Mömax ви препоръчват винаги да се ръководите от собствения си вкус и предпочитания.

Какво да имате предвид, когато купувате нови мебели?

Обзавеждането, в което ще инвестирате, трябва да бъде изработено от качествени материали, да е в стил, който ви допада, и да притежава определени съвременни функционалности. Безпроблемно ще се впишете в семейния бюджет, тъй като онлайн магазините редовно предлагат допълнителни намаления и промоции, казват от Mömax. Ако търсите цялостно обзавеждане за дома си, ви препоръчваме да следите за:

• правилния размер – независимо дали обзавеждате хола, антрето или банята, трябва да измерите внимателно свободното пространство. Може да вземете за ориентир старите мебели. Не купувайте прекалено големи артикули, които ще направят помещението да изглежда тясно. Твърде малките, от друга страна, няма да са достатъчно функционални и удобни, напомнят от Mömax. Препоръчваме ви да съчетаете съвременна модулна секция с качествен ъглов диван в дневната;

• комбинирането – всички елементи в дадена стая трябва да са хармонично съчетани, допълват от Mömax. За детската стая и спалнята използвайте готов комплект от мебели. Комбинациите са съчетани професионално и всички елементи в тях са изработени в един стил. Така ще създадете красива и модерна обстановка;

• практичността – мебелите трябва да бъдат функционални, смятат от Mömax, за да направят ежедневието ви по-удобно. Когато поръчвате шкафове за кухнята е важно да се монтират на височина удобна за вас и във форма, която ще ви позволи да имате бърз достъп до всичко важно.

Търсете перфектния баланс, за да се чувствате комфортно. Специалистите на Mömax предлагат в коридора да поставите удобно портманто и подходящ шкаф за обувки с място за сядане.

В какъв дизайн да са новите мебели?

Днес любим стил на много от хората е скандинавският. Тук се използват мебели в светлата цветова гама, пространството се оползотворява разумно и има по-малко декоративни елементи. Според Mömax този стил е подходящ за всички, които обичат семплите неща. Любителите на класиката могат да изберат мебели в дървесни тонове, които създават усещане за домашен уют.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!