Легенда в кеча прекрати кариерата си

OFFNews 03 април 2017 в 17:20 5725 1

Едина от легендите в историята на кеча Гробаря изигра своя последен мач. 52-годишният гигант се оттегли символично пред 75 000 зрители в Орландо по време на най-големия турнир на Световната федерация - Кечмания.

Марк Калауей, както е истинското име на иконата, участва в един от блиц-мачовете на вечерта срещу младата звезда Роумън Рейнс. През цялата среща публиката не спираше да вика с цяло гърло за Гроабря, който все пак загуби двубоя помежду им.

След края на емоционалната битка бившият многократен шампион на федерацията символично остави своите прословути ръкавици, шлифер и шапка, след което целуна съпругата си - бившата кечистка Мишел Маккул.

Гробаря може да се похвали с феноменалните 21 поредни победи на турнира Кечмания, който се провежда веднъж в годината. За нещастие серията му бе прекъсната от Брок Леснър преди няколко години.

"Гробаря няма да бъде вече в световната федерация.Това беше моето последно пътуване. Нека моето наследство да почива в мир", сподели в Туитър кечистът малко след своето оттегляне.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!