Кобрата преди битката с Джошуа: Отиваме да мачкаме!

OFFNews 04 декември 2020 в 11:24 2605 0

Звездата ни в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев обяви, че се чувства отлично и, че е готов за битката за Антъни Джошуа на 12 декември.

"Чувствам се перфектно. Смятам, че съм готов. Лично аз смятам, че съм готов и отиваме да мачкаме. Подготвен съм много добре и абсолютно правилно. Какво ще се случи на самия мач – не мога да кажа. Отивам, за да побеждавам", сподели Кобрата пред Нова ТВ.

"Подготвихме се правилно и много добре. Не се знае какво ще се случи на двубоя. Имах много спаринг партньори, с които направих добри мачове.

Ули Вегнер е човек с опит, който много си разбира от работата. Той усеща работата, защото това е спорт, който не може само да натиска и да дава газ. На всичко заложихме през месеците и в края направихме спарингите, което си е по учебник“, завърши Пулев.

Задължителният претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF) ще се бие с действащия световен шампион в тежка категория във версиите IBF, WBA и WBO на 12 декември пред 1000 зрители в Лондон в зала "Уембли Арина".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!