Еди Хърн: Реваншът между Джошуа и Руис може да бъде в Кардиф

OFFNews 22 юли 2019 в 14:36 2416 0

Снимка Instagram: Anthony Joshua

Промоутърът на бившия световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа - Еди Хърн сподели, че срещата-реванш между британеца и Анди Руис младши може да се състои в столицата на Уелс - Кардиф.

На 1 юни мексиканецът шокира света, след като свали от трона британеца, печелейки с технически нокаут в седмия рунд на голяма гала вечер в зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

След това Руис на няколко пъти бе категоричен, че евентуален реванш ще се състои отново в САЩ. Единствено изключение може да се направи, ако се проведе в родината на шампиона - Мексико.

"Джошуа е на един милион процента сигурен, че иска този реванш. Факт е. Говорих с него снощи. Той иска този реванш. Дори не сме обсъждали други възможности.

Той не иска междинен двубой. Може би трябва да го направим, но той не желае и да чуе за малка битка, той иска голям сблъсък, а такъв е реваншът му с Руис.

Предоставихме датите на екипа мексиканеца, сега трябва да им предоставим мястото. 29 ноември и 14 декември, това са датите, над които работим.

От местата, които разгледахме през последната седмица, едно е много сериозен кандидат за място. Реваншът може да се проведе на 14 декември в Кардиф. Все пак 'Медисън Скуеър Гардън' също е вариант", каза Хърн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови