Допинг ченгета изненадаха Тервел Пулев

OFFNews 16 март 2020 в 13:33 2744 0

Българският професионален боксьор Тервел Пулев е бил проверен от Световната антидопингова агенция УАДА тази сутрин. Това обяви самият той в профила си във Фейсбук и публикува снимки.

"Днес сутринта в 8.00 часа бях стриктно проверен от WADA, независимо от мерките, които са взети в световен мащаб в борбата с пандемията COVID-19.

Независимо, че спортни мероприятия са абсолютно спрени и забранени. Но аз се радвам, че съм обект на контрол и с удоволствие съдействах", написа недоволен Пулев във Фейсбук.

В същото време брат му Кубрат Пулев показа, че тренира здраво и по време на извънредното положение в България, очаквайки битката с Антъни Джошуа, който е планиран за 20 юни в Лондон. Кобрата пусна видео от Витоша, където проведе крос по заснежените пътеки.

"Всички комплекси се лекуват ето тук. Комплекси, всички интелигентни, умни хора, но объркани... Мамини, татини синове, дъщери, ей тук е лечението! Редовно тук.

Да излекуваме комплексите...български... Да избистрим мислите от кражбата, пошлостта, схемите, ей тук! Трудностите... Да победим себе си", казва задъхан във видеото Кобрата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови