Дионтей Уайлдър прогнозира загуба на Джошуа в реванша с Руис

OFFNews 29 юли 2019 в 16:06 2857 0

Световният шампион на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър смята, че Антъни Джошуа се е пречупил още в първата битка с Анди Руис младши и ще загуби в реванша.

На 1 юни мексиканецът шокира света, след като свали от трона британеца, печелейки с технически нокаут в седмия рунд на голяма гала вечер в зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

"Дори и да загуби в реванша, което ми се струва, че ще стане, това няма да е краят за Джошуа. Струва ми се, че той не знае защо загуби. Беше повален четири пъти. Според мен той се предаде.

Не бях изненадан от победата на Руиз. Бях щастлив за Анди, заради всичко през което премина. Като много боксьори, той чакаше своя печеливш билет.

Изказването му 'Мамо, ние няма да се мъчим повече' ме трогна, защото всички идваме от някаде. Всички ние се опитваме да подкрепим семействата си. Всички търсим купон за храна", каза Уайлдър.

Джошуа и Руис трябва да се изправят в задължителен реванш, след като мексиканецът изненадващо нокаутира Джошуа в сблъсъка помежду им в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк през юни и му отне поясите на WBA, WBO и IBF. Преди няколко дни той написа на профила си в Туитър, че не иска реваншът да бъде на Острова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови