Кънчо Стойчев: Нито едно правителство не е подлагано на такъв натиск

OFFNews 05 септември 2013 в 19:49 8936 58

Кънчо Стойчев. Снимка: БГНЕС
Кънчо Стойчев. Снимка: БГНЕС

Това, което видяхме вчера, беше подготвена ударна група от ГЕРБ. Беше ясно показана подготовката и действията на 20-30 момчета. Нищо чудно Борисов да заложи на подобен подход. Това само ще го дискредитира. Аз съм напълно убеден, че Реформаторският блок няма да действа по този начин, заяви социологът Кънчо Стойчев.

Според него, политическата ситуация в момента е абсурдна.

Имаше избори на 12 май и дали на някой му харесват резултатите или не, няма нищо общо с демокрацията. Народният вот отстрани от власт ГЕРБ. До голяма степен ГЕРБ сами отстраниха себе си от власт, поради свръхголямото нахалство, преяждане с власт и самомнение и те останаха напълно изолирани, каза Стойчев пред агенция „Фокус“.

Това правителство по никакъв начин не може да се сравнява с което и да е било друго правителство в България. Нито едно правителство не е подлагано на такъв натиск. Кадровата грешка, с която започна, беше отстранена на третия ден. След това започна вглеждане в кадровите назначения. Грубите сметки показват, че една смяна на администрацията в България, която е свързана, когато има политическа смяна, е около 3000 назначения. 100 – 200 - 300 от тези 3000 назначения са абсурд. Ако погледнем назад и видим безобразния кадрови подбор на Борисов, е смешна претенцията на Борисов в това отношение, посочи Стойчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews