Защитете цигуларката и Христо!

ОFFNews Последна промяна на 23 юли 2015 в 18:09 44667 76

Ние,

които познаваме Невена Велинска, започваме кампания в нейна защита от спекулациите срещу една работеща жена и човек на изкуството.

Ние знаем как е гледано детето и как тя живее заради него.

Молим милост от медиите. В самото начало те написаха, че Невена е оставила детето си да го гледат някакви тийнейджъри.

Това не е вярно, самата майка не познава въобще единият от тях, а уговорката е била между възрастни и зрели хора, които сега са извън полезрението на общественото внимание.

Ние знаем, че на това дете нищо не му липсваше, най-вече майка.

Самата Невена е в шок, засега не може да отговори на медийните покани, учтиво се извиняваме заради нея.

Ние, извън човешките страсти и боричкания, се молим само Еци, малкият Христо, да оздравее и да бъде пак лъчезарното и красиво дете, което създаде майка му.

Молим се насилниците да получат заслуженото.

Настояваме трагедията да не се ползва користно.

Искаме да стане ясно, че детето инцидентно се е оказало в лоши ръце, за което майката няма вина.

Искаме една работеща жена да не бъде нападана заради не добре разбрани клюки, тя не заслужава това.

Защото това можеше да се случи на всеки.

Ние няма да изоставим Приятелката си и колежката си.

Затова подкрепете цигуларката и детето й!

Боряна Гаврилова - художник
Петър Нейков - дизайнер
Весо Няголов - архитект
Павлета Кирова - рекламист
Росен Марковски художник
Антони Ненов - художник
Костадин Владимиров - философ
Юлияна Докузанова - управител на заведение
Ачо Попов - дизайнер
Николай Гьонов - художник
Олимпия Керинова - художник десенатор
Зора Пенкова - студент
Юлка Арнаудова - психотерапевт
Любомира Стойчева - цигулар
Стефан Глушков - бизнесмен
Николай Димчевски - художник
Драган Милев - художник
Николай Табаков - художник
Христо Намлиев - композитор
Иван Несторов - музикант
Георги Янев - архитект
Иво Миневски - преводач
Петър Мантов - предприемач
Весела Мантова - архитект
Антоанета Тодорова - мениджър аптеки
Ангелина Божинова - обущар
Елица Кратунова - обущар
Велина Бонева - актриса
Ивайло Панайотов - дизайнер
Гергана Пенева - дизайнер
Тихомира Трифонова - преводач
Тома Марков - поет
Ивайло Добрев - поет
Емил Йотовски - писател
Велизар Бинев - актьор
Ивайло Кицов - журналист
Румен Янев - журналист
Надя Русинова - предприемач

----------------------

Това е отворено писмо, публикувано във фейсбук-групата Защитете цигуларката и Христо!

От редакцията на OFFNews се присъединяваме към него.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.07 2015 в 21:59

@nina.
е, след като се изходи по голяма нужда олекна ли ти? а гъза обърса ли си дърта безделница. Сети се и за детето, пача вмирисана! какво си захленчила за т.нар. "майка"? ИМА ЛИ ЕДНА ДУМА КОЯТО СЪМ НАПИСАЛ ДА НЕ Е ИСТИНА? Има ли една дума която съм казал да не е истина!!!!!. )!
Айде, мекия да ловиш, на онуй "Баце" което се сеща за теб на 32 февруари. И си смени батериите на вибратора, че да си по малко вкисната:)))) И на ден по сто пъти повтаряш туй "Баце" Баце -кафенце, Баце, водичка, Баце, погледни си монитора, Баце дръпни ми ципчето. Баце, подай ми руло, че ми свърши хартията... Ама ха!!! :))))

27.07 2015 в 21:57

малко късно е да ги защитите,оставете ги на мира, стига сте си избивали комплексите върху темата.срамота е за всяка медия, която все още се занимава с това, да не говорм пък за някакви групи, кой ви е искал защитата пък на вас?защитавате ги от себе си?

27.07 2015 в 19:45

Детето оцеля и сега има нузда от майка си,както и тя от него.Това е една голяма трагедия И двамата са жертви в нея.Защо не си зададеш въпроса защо тази жена е принудена да търси работа навън И да оставя детето си през това време?Ако майката беше чалгарка,щеше да си има работа без проблем в родината,да,ама тя не е чалгарка.Двете 18 годишни психопатчета,кой ги научи,че е ок да се пребие до смърт едно 3 годишно детенце?А теб кой те научи да обиждаш без причина опонентите си и да лeeш злоба като бесен?Както виждаш,аз нямам нужда да те наричам с грозни думи,за да ти кажа какво мисля за теб.Баце ти отива много,затова и се обръщам към теб.Вместо да избиваш комплексите си във форумите под статии,поработи върху себе си и се изчисти от тази злоба,сигурно не е късно.Тогава може би ще бъдеш по-малко нещастен.

27.07 2015 в 11:43

@ nina в беда е не майката а ти, елин-пелинска "Ентелектуалке" Комичните ти "Екзерсизи" и разходки по психоанализата - така както си я разбираш показва само едно -смешна и зла нещастница! Прочее туй за "сивия мишок" ми хареса, ако много искаш - мога да ти дам да си поиграеш с "мишока" и като се увериш че е плъхок - може и да го прибереш в някоя от "мишите си дупки", хаха. И още, ДЕТЕТО Е ЖЕРТВАТА, ИДИОТКО! За него май забрави, акцентуирана хистеричке, и за педеразчетата садисти забравихте! Само индиферентната "работеща жена" -цялата в бяло и с криле от перушина и туткал - на сцената.
Ако си беше намерила някакъв "сив мишок" да те гъделичка по "мишата дупка" нямаше да ръсиш високопарните си простотии, урод! Една топла дума не каза за детето, пачавро!! С една дума не видях да се възмути от педерстите -садисти, долнопробна пацавуро!!!

27.07 2015 в 10:54

Баце,с това импотентно мислене не си смешен,а жалък.Спри да се излагаш.Точно както малките психопатчета си мерят мускулчетата на снимката пред огледалото и ти тук се опитваш да си мериш Нещото в гащите.Явно плюенето по майката те кара да се чувстваш голям пичага.Ще те разочаровам обаче-пичага не си,а най-обикновен сив мишок.И за да изкарваш толкова злоба по един напълно непознат човек в беда,каквато е майката на това детенце,ти си един нещастен сив мишок.

27.07 2015 в 10:19

...а сега няма ли някой да защити и педерасчетата садистчета,може да са били "фрустрирани" или може би имат "когнитивен дефицит" свинете хомосексуалистчета! къде са ваняхелзигските комитаджии-вампири? как така? възможно ли е педерунгели да са виновни? къде е прайда, г'дей парада, г'дей гордостта да си педал, уроди педерастки,

27.07 2015 в 10:13

@nina №60, дърта тъпа безделнице, "баце" викай на тоя дето ти намества хемороидите, като много вероятно и да е "някой" с батерийки:)))!
Прочети АЗ какво съм ти писал и дано нещо ти влезе във вмирисаната дуда, де къмет, де.

Идиотке, какв не ти се намества във факта, че на снимката се вижда една дежурна, напълно отчуждена гримаса и едни дете което ЯВНО не РАЗпознава близостта с тази отегчена кахър-суратлийка! Патко уродлива, вземи щракни линка който съм дал за такива враждебни онанистки като теб! ВИЖДАШ ли друга такава дежурна, формална зурла, друга такава досада и безразличие!!! Патко тъпа, ти въобще, деца гледала ли си?!?!? Защото ако не - разбираемо е и ти е простено.
Таз овца-цигуларка прочее има ли някакво майчинско качество, освен "работеща жена"!!!
Ти познаваш ли я или ей така от какрикатурен феминизъм и неясна страст се дърлиш! Хей да му се невиди и селтици!! идват в София, обаче елин-пелинското "баце" си го носят в душите закърпени!!!

27.07 2015 в 09:05

Баце,нещо нарцисизма ти е в повече на теб.Не си ми схванал мисълта,но това е разбираемо,като се има предвид какви глупости си изписал в тази тема.Пост # 60 е писан за теб и подобните ти.Прочети го,дано нещо ти влезе в главата.

27.07 2015 в 07:28

@nina 01:36 27 юли

е, "нина" надявам се като си ме представяш гол пред монитора да ти става по добре. прочее пипаш ли я мандолинката - или само така, с фантазията :))))

27.07 2015 в 01:36

До #66 Полковник

Човече,много си зле...направо си мериш мускулите гол пред монитора.Успокой нервите И намери нещо полезно да вложиш тази енергия.