OffNews.bg

СБУ пусна снимки и видео от ликвидацията на предателя Иля Кива

Бившият народен депутат на Украйна - предателят Иля Кива, беше една от приоритетните цели за унищожаване, операцията по ликвидирането му беше подготвяна дълго време. Това съобщиха пред агенция УНИАН източници от Службата за сигурност на Украйна (СБУ).

„Тази уникална специална операция на СБУ беше подготвяна дълго време и беше успешно реализирана от Службата“, казва анонимният източник на агенцията. Той отбелязва, че Кива дълго време е бил следен - неговите маршрути на пътуване, ежедневие и навици са били подробно проучени. Въпреки сериозната охрана, която е била осигурена на предателя, СБУ успя да го ликвидира край Москва.

От службата дори предоставиха на УНИАН снимки и видео от мястото на ликвидирането на предателя Кива.

На кадрите тялото на престъпника Кива лежи в снега, а край него се вижда кървав сняг.

Има и видеозапис, показващ как Кива е бил следен. Отбелязва се, че недалеч от мястото, където се е намирал наблюдателният пункт на участниците в спецоперацията, Кива често е снимал многобройните си антиукраински видеоклипове.

"Това е сигнал към всички предатели и военни престъпници, които са преминали на страната на врага. Помнете, че Русия няма да ви защити. Както отбеляза по-рано началникът на СБУ Васил Малюк, смъртта е единствената перспектива, която очаква враговете на Украйна“, отбелязва източникът.