OffNews.bg

Медведев: Докато Украйна не влезе в обща държава с Русия, я чака вечна война

Наличието на независима държава на историческите руски територии сега ще бъде постоянен повод за възобновяване на военните действия. Вече е твърде късно. Който и да е начело на раковото ново образувание, наречено Украйна, той няма да добави легитимност на управлението си и юридическа правоспособност на самата "държава".

Това прогнозира зам.-председателят на Съвета по сигурността и бивш президент на Руската федерация Дмитрий Медведев в канала си в Телеграм, когото украинските медии наричат скандалния шут на Путин.

Според него съществуването на Украйна е смъртоносно за самите украинци, независимо кой е на власт. Но те ще осъзнаят, че животът в голяма обща държава е по-добър от смъртта

Ето какво написа Медведев в Телеграм:

Съществуването на Украйна е смъртоносно за украинците. И нямам предвид само сегашното състояние, бандеровския политически режим. Говоря за всяка, абсолютно всяка Украйна.

Защо?

Наличието на независима държава на историческите руски територии сега ще бъде постоянен повод за възобновяване на военните действия. Вече е твърде късно. Който и да е начело на раковото ново образувание, наречено Украйна, той няма да добави легитимност на управлението си и юридическа правоспособност на самата "държава". И следователно вероятността за нова борба ще остане за неопределено време. Практически винаги. Нещо повече, съществува стопроцентова вероятност за нов конфликт, независимо от това какви документи за сигурност ще подпише Западът с марионетния режим в Киев. Нито асоциирането на Украйна към ЕС, нито дори присъединяването на тази изкуствена държава към НАТО ще го предотвратят. Това може да се случи след десет или петдесет години.

Ето защо съществуването на Украйна е фатално за украинците. Те все пак са практични хора. Без значение колко много желаят смъртта на руснаците в момента. Колкото и да мразят руското ръководство. Колкото и да се стремят към митичните ЕС и НАТО. Избирайки между вечната война и неизбежната смърт и живота, абсолютното мнозинство от украинците (е, с изключение на минимален брой бандитски националисти) в крайна сметка ще избере живота. 

Те ще осъзнаят, че животът в голяма обща държава, който сега не им харесва много, е по-добър от смъртта. Тяхната смърт и смъртта на техните близки. И колкото по-скоро украинците осъзнаят това, толкова по-добре.