OffNews.bg

Десислава Радева по жилетка на официална среща във Франция

Съпругата на президента Десислава Радева избра ежедневно облекло за официална среща във Франция на държавния глава Румен Радев.

Снимка с участниците бе публикувана вчера във Фейсбук страницата на Радев. Десислава Радева е облечена в сива жилетка и панталон.

В срещата участват още 11 души, сред които Н.К.В. принцеса Шантал и барон Франсоа Ксавие дьо Самбюси, Лоик Ерве, сенатор на Горна Савоя и председател на групата за приятелство Франция-България във Френския сенат, Никола Жегу, съветник на президента Макрон, Антоан Херт, председател на групата за приятелство Франция-България във Френския парламент и Ирина Бокова, генерален директор на ЮНЕСКО 2009-2017 г.

Облеклото на Радева отново предизвика много коментари в социалните мрежи, повечето от които негативни.

"Започвам да си мисля, че Десислава Радева нарочно се облича така, за да дразни хората с неуважение към институцията Президентство и към официалните лица, с които се среща", пише Василка Василева под снимката във Фейсбук страницата на Радев. "Явно се е приготвила за разходка из парка... можеш да извадиш момата от село, но не можеш да извадиш селото от момата", коментира Лилия Стефанова. "Като погледне снимката, човек си мисли, че г-жа Радева е била на излет някъде и случайно се е отбила там", допълва Мими Минкова.

Положителни коментари също не липсват, но те са основно за президента.