OffNews.bg

Зрелищен скандал между Възраждане и Шибанистан в парламента (видео)

Боян Костадинов, ваш братовчед, и Светослав Йорданов, ваш кандидат за народен представител, преди време ни нападнаха. Хора на "Възраждане" нападнаха ето това момче (...) закана за убийство и заплаха за убийство, има производство към ваши депутати. 

С тези думи Симон Милков, който има популярен в социалните мрежи Youtube канал с рубрика "Шибанистан", се обърна към председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов в кулоарите на парламента. 

"Радвам се, че има толкова журналисти, които да видят какво правите тука, вие сте осъждано и подсъдимо лице. Кой ви пусна тук да правите цирк, вие не сте журналист!", отговори му Костадинов. 

Наоколо се събраха депутати на "Възраждане", които бяха възмутени от въпросите и се опитваха да прекъснат разговора. Зам.-председателят Цончо Ганев беше особено афектиран и заяви: "Това е абсурдно. "Шибанистан" не е медия."

"Вие цапате институцията на Народното събрание, това което правите, е обидно за институцията. Не мога да разбера кой е допуснал тук човек, който е подсъдим за много дела", недоумяваше лидерът на "Възраждане".

Симон Милков му отговори, че Костадинов е без маска и така нарушава правилата на НС.

След около 5 минути спорът беше приключен с намесата на служители на Народното събрание.