OffNews.bg

Стикерът на ''Мис Силикон'' за служебна кола на парламента е копие

Народното събрание съобщи, че стикерът за служебен автомобил на парламента, с който заловената с кокаин зад волана "Мис Силикон" се похвали, е копие.

"Стикерът, който е заснет на показан клип за шофиране с превишена скорост, наподобяващ стикер на служебен автомобил от гаража на парламента, е копие", уведомиха от администрацията на Народното събрание (НС).

От НС обясниха, че пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание.

"На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила", уточниха от администрацията на НС.

Допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи, пише още в изявлението на парламента.

Днес хванаха Катрин Йорданова, известна като "Мис Силикон" за 2022 г., зад волана след употреба на кокаин. Тя е арестувана.

23-годишната плеймейтка и инфлуенсърка е била спряна на столичната ул. „Атанас Манчев“ в Студентски град от екип на отдел „Пътна полиция“ - СДВР в лек автомобил "Мерцедес".

През януари Йорданова снима клип как шофира с 256 км/ч по автомагистрала "Тракия". По-рано днес стана ясно, че инфлуенсърката пак се е хвалила как шофира с превишена скорост, този път в градски условия и със стикер от Народното събрание.