OffNews.bg

Пуснаха и видеоклип от резиденцията на Борисов

Видеоклип, за който се предполага, че е от резиденцията на премиера в "Бояна", бе публикуван в канала на сайта "Афера" в Youtube.

Клипът е озаглавен "На гости у баце" и е придружен от следния анонс: "За всички, които пожелаха шкафчето - ето го отново - този път и във видео-епизод. Има и нови пачки с номерца на банкнотки... Само кога свършват номерцата на ББ?"

Във видеото се виждат спалня и нощно шкафче, които много приличат на онези от разпространените на 17 юни т.г. снимки от апартамента на Борисов в Бояна. И тук върху шкафчето лежи пистолет, а в чекмеджето се виждат банкноти, наподобяващи 500 евро, както и предмет, който прилича на златно кюлче. На отделна маса се виждат голямо количество лекарства - повечето от които често използвани медикаменти без рецепта - противовъзпалителни, болкоуспокояващи, такива за хрема, киселини, болно гърло и др.

Показана е и баня, изглед от външната врата към двор, както и стая-дрешник - със закачалки с множество костюми и рафтове с дрехи.

На 17 юни т.г. сайтът "Афера" публикува снимки, за които се твърди, че са от резиденцията „Секвоя“. На една от снимките се вижда спящият Борисов, на останалите - пари в чекмедже, злато, пистолет на нощното шкафче.

Политическите ни противници удариха дъното, заяви на извънреден брифинг същия ден в централата на ГЕРБ Борисов.

"Снимали са ме как спя в Бояна. Tова е нагласено още отпреди година", заяви той.