OffNews.bg

ПП ще съди сценаристите на Слави Трифонов заради видео за Лена Бориславова

"Продължаваме промяната" ще съди сценаристите на шоумена Слави Трифонов заради видео за бившата шефка на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова. 

По-рано тази вечер лидерът на "Има такъв народ" публикува видео, в което се "пее" за Бориславова и бившия премиер. Трифонов се обръща към "шарлатаните" (така президентът Румен Радев нарече съпредседателите на ПП Кирил Петков и Асен Василев - бел. ред.) да не забравят, че "в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор" и ги призовава да се посмеят заедно. 

От "Продължаваме промяната" отговориха, че ще подкрепят всички правни мерки, които Лена Бориславова предприема във връзка с клеветническата кампания срещу нея.

"Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи", пишат оттам.

От ПП допълват, че зад неосъществените сценаристи се крие "проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение".

Сценаристите са записали саркастична песен, в която осмиват бившата шефка на кабинета на Петков. Използвани са кадри от различни участия на Бориславова в предавания и от нейни изказвания от трибуната в Народното събрание.