OffNews.bg

ГЕРБ окупира ефира в последния си ден на власт

Е, как искате да стоим дори за малко сутрин пред екрана, след като от него по трите телевизии текат едновременно Сачева, Дончев и Митов, написа бившият депутат от НДСВ Владимир Дончев във Фейсбук.

Коментарът му е по повод присъствието на представители на ръководството на ГЕРБ в сутрешните блокове и на трите национални телевизии днес.

Доскорошният депутат от 45-ото Народно събрание Велизар Енчев също коментира обилното медийното присъствие на довчерашните управляващи:

"В момента в БНТ е Деница Сачева, в БТВ - Томислав Дончев, в Нова - Даниел Митов. А ако се канят хора от БСП - те най-често са от т. нар. вътрешна опозиция. След 11 години управление на ГЕРБ и компания медийната среда е тотално отровена."

Бившият народен представител Димитър Байрактаров на свой ред заяви:

"Слугинажът на медиите продължава с всичка сила! Всъщност, може би трябва да си зададем и въпроса, а чия собственост са въпросните медии и обществена ли е БНТ? Тежки и дълги процеси ни очакват, за да постигнем жадуваната промяна! Това е само един малък щрих от завладяната държава, в която робите не могат да повярват, че могат да бъдат свободни! Бъдете здрави!"

Адвокат Албена Белянова пише: