OffNews.bg

Борисов защити Фандъкова и Гришо, нападна Спаси София и Волгин

Да напомня на всички, които искат предсрочни избори, че те струват 50 милиона. Ако искат, да променим Конституцията и на всеки 6 месеца избори и по 50 милиона. 

Това обяви лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов на конгреса на ГЕРБ. 

Стана ми мъчно за Фандъкова преди малко - излезли 100 души, половината от тях от БСП, да спасяват София. От какво ще я спасяват? Като станах аз кмет, 50 детски градини бяха приватизирали в София. А сега има 90 нови, обясни той. 

Нямаше план София, бе, Данче! Събираха се и с туш я разпределяха - пъпки, други. От това я спасихме ние София. Метро, музеи, култура...За това им е много криво и излязоха. Въобще да не им се притесняваш за София, каза още лидерът на ГЕРБ. 

Да спасим София от спасителите - това трябва да е нашият девиз. Най гадната дума, която знам, е завист. Един Григор Димитров, дето светът му се радва, и за него пуснаха... журналист ли, не знам какъв е. 

Оградата паднала от наводнения - ама преди изобщо нямаше ограда, каза още премиерът. 

Сутринта слушах Иван Костов, когото много уважавам, защото той е държавник. Защо го плаши разговорът за приватизацията? Когато едно предприятие е фалирало - да, и за един лев можеш да го продадеш, не това е грешката, обясни Борисов. 

Това е - мобилизирате се, няма да престанат тия неща, призова делегатите Борисов.