OffNews.bg

Борисов: За 5 дни бях три пъти в американското посолство

Знаех за "Магнитски" преди това. Аз бях в сряда, петък и понеделник в американското посолство. За пет дни - три пъти. Включително и два пъти с Джим О`Браян, заяви пред bTV председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Три пъти - с американците, два пъти - с англичаните. И един път - с германската посланичка. Повече какво да ви кажа! - твърди Борисов.

Те от ГЕРБ искат да изкараме до край закона за събедната система и ние ще го свършим, обяви той.

"Ще стана депутат". Коалиция ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС 

Този път ще стана депутат, за да не могат да ни надиграят в парламента, както ни надиграха предишния път. Те толкова ме желаят, те са нещо объркани - не знам чорапогащниците какви са - с дупки ли, не са ли, какви са, коментира председателят на ГЕРБ.

Той съобщи, че структурите на ГЕРБ са на мнение, че след изборите трябва да се направи правителство между ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС - "конституционно мнозинство, ясно управление, прозападно, проевропейско, проНАТОвско".

Аз съм против импийчмънт на Радев. Защото те си го избраха. Защото ако и тази институция съборим, представете си какво ще стане в България. Затова - ако искат импийчмънт, да направим правителство: тогава президентът ще си е президент, а ние ще си управляваме! - каза Борисов.

"Алексей Петров беше най-добрата барета"

Цял живот с Алексей Петров сме противници. Не казвам, че сме врагове, но сме противници винаги - и в спорта, и в живота. Но той беше най-добрата барета. И ако Христо Иванов, особено пък неговият генерал Атанасов, които си позволяват да говорят за Алексей, знаят действително неговото минало, когато като барета задържа най-големия терорист в Европа. Мисля, че беше на Централна гара, вече минаха доста години. Терористът си носеше граната с изваден шплент, за да може ако го застреля снайперист...и винаги се движеше с хора, да ги убие. Алексей Петров се хвърли върху него и реализира операцията! - заяви Борисов.