OffNews.bg

Борисов от Каспичан: Радев да не е вечен, служебните му кабинети са диктатура

Служебното правителство трябва да го има само в екстремен случай. Това не е избрана политическа партия. Две години и половина знайни и незнайни министри ни управляваха, докато траеше този хаос, безвремие - едно нищо! И всички те бяха посочени от един човек. Това е диктатура!  Радев да не е вечен?

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира предлаганите промени в конституцията от Каспичан, където бе за откриване на нов храм и пусна видео от посещението си във фейсбук. 

Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в държавата? Само хаос, мизерия, чудовищна инфлация - обраха ни и с по левче от горивата, стопиха ви приходите. Това ли са успешните правителства на Радев?", възмути се Борисов.

Според него в момента "парламентаризмът в България работи по-добре от всякога". По думите му това е така, защото в "некоалицията всички проявиха разум". 

ПП-ДБ осъзнаха, че трябва да си мерят приказките срещу ГЕРБ. Убедиха се, че да воюват с нас не е печелившо. На идване минах по магистралата. Пътуването беше кошмар. "Хемус" щеше да е готова от Търново до Търговище, а сега - нищо. Поредно нищо след тези две години и половина. А само довършването на "Хемус" може да допринесе за развитието на региона", Борисов. 

Местните избори са си местни избори. Решават ги хората от градовете и селата. След 15 септември ще решим за кандидатурите. Дотогава текат събранията и номинациите", уточни Борисов за местния вот.