OffNews.bg

Коя е най-желаната жена на света?

Що за въпрос? За мен една, за тебе друга, за вкусове не се спори, би казал някой. Но когато имаш данни за 42 милиарда търсения, средно по 7 на всеки жител на планетата, с голяма степен на сигурност би могло да се каже идеалният обект на мъжките желания за тази година.

Както всяка година, най-посещавания сайт в света Pornhub публикува данните от годишната си статистика и тя е категорична. Най-търсената жена се казва Лана Роудс (Lana Rhoades). 

Тя е красивото миньонче с подвеждащо невинно излъчване. Дебютира в индустрията за възрастни преди 4 г., веднага беше забелязана, но още не беше влизала в топ3 на световните предпочитания. 

Тази година обаче е нейната. Само за миналата година и то само в сайта Pornhub търсенията на видеата й са 345 милиона! 

Кое всъщност е това момиче?

Родена е на 9 септември (честит празник!) в Чикаго.

Биографите й рисуват идилична картина - как младата Лана расла на село, тичала волно сред царевични полета, доила крави и... останала девствена почти до завършването на гимназия. Умно, ученолюбиво и скромно момиче била. После я излъгал местен ерген с обещанието да я вземе за булка. Не станала работата и Лана се разочаровала. Изпаднала в дълбоки и тягостни размисли и в крайна сметка обезчестената хубавица намерила реализация в порно бизнеса.

Легендата гласи още, че родителите на Лана до ден днешен изобщо не подозират с какво се занимава щерка им и още нямат цветен телевизор вкъщи. Тя пък и в момента таяла надежда никога мама и тати да не научат що е туй Интернет. Стискаме й палци! 

Иначе новата господарка на световното порно е момиче за пример. Не пие, не пуши, и наркотици не взима. За сметка на това обича да готви.

Второто място е за оттеглилата се вече от активна кариера Миа Халифа.

Макар че не е публикувала свое видео от 2 години, предишните й опуси в Pornhub са търсени 269 милиона пъти през тази година.

В момента звездата от Ливан се занимава със спортна журналистика, има над 4 милиона последователи в Инстаграм, рекламира най-различни продукти, живее нашироко и хич не й пука от това, че главорезите на Ислямска държава искат да я обезглавят заради туй, че се е снимала в скверно видео с хиджаб.

Всъщност у нас госпожица Халифа е доста популярна и като Мила Келифарева от кампанията "Евала на таквиз велики българи", на която OFFNews нееднократно отдели подобаващо се внимание. Още за тия достойни личности може да прочетете ТУК и ТУК.

Третото място по най-много търсения в Pornhub е за Райли Рийд. Тя дори би могла да претендира за титлата "най-желана жена на света". Макар името на Лана Роудс да е по-търсено, зрителите на Pornhub са изгледали над 240 милиона видеозаписа на г-ца Рийд повече отколкото на Лана.

На четвърта позиция излиза Абела Денджър, дърпаща с цели 7 позиции в класацията.

След нея нарежда фурията ветеран в бранша Бранди Лав, но по-интересно е следващото шесто място.

Мъж сред звездите

На него е Jordi El Nino Polla - единственият мъж сред първите 25 звезди на световната порно индустрия.

25-годишният младеж от Суидад Реал, Испания прилича повече на хилав ученик, отколкото на порно звезда. Въпреки това оставя далеч след себе си други популярни представители на силния, всъщност слаб в индустрията пол, като Алекс Адамс, Оуен Грей, Джони Синс и Джеймс Дийн.

Каквото и да говорим обаче с Jordi опираме до класически пример за когнитивен дисонанс. Момчето наистина се старае много и се представя добре!

Легенди като Роко Сифреди и Дани Ди вече са много далеч от популярността на актуалните звезди, показва още статистиката. Те са съответно на 130-о и 157-о място.

Иначе порно предпочитанията по света доста се разминават в различните държави. Явно представите за идеалната жена са диаметрално различни. Също така и съществена роля играе местният патриотизъм, разкрива статистическото изследване на Pornhub.

Така например класацията на порно звездите в Япония няма нищо общо с американската, която до много висока степен съвпада с общата за целия свят.

В Страната на изгряващото слънце безспорният лидер по популярност все още е Ай Уехара, която излезе от бизнеса преди цели четири години. След нея се нареждат Кирара Асука, Японката Юлия, Юи Хатано и Акихо Йошидзава. Естествено всички те са местни знаменитости.

Тук трябва да подчертаем една местна особеност, която е изключително важна - в Япония професията порно актриса/актьор не носи абсолютно никакъв негативен оттенък, напротив - почитан занаят е, неизменна част от шоу бизнеса. На звездите от видеата за възрастни се гледа по абсолютно същия начин както и на кино актрисите, оперните певци, тв водещите и музикантите. В местната традиция е много от местните порно знаменитости да са имали успешна кариера в шоу бизнеса, да са натрупали богатство и слава и чак след това да се прехвърлят към секс индустрията. Има го и обратния вариант - първо снимаш порно, след това те канят да водиш централната новинарска емисия в национална телевизия. Подобни примери на запад са рядкост. Едно от малкото изключение е американката от гръцки произход Саша Грей, която след порното направи съвсем прилична кариера като колумнист за водещи издания и писателка, сравнявана по стил с Реймънд Чандлър.

Много подобна е ситуацията във Франция. Петлите си тачат своето и туйто! В топ 5 няма чужди! Най-популярната "звезда" там всъщност не е жена, а местна двойка - мъж и жена, снимаща аматьорски видеа. Популярни са като Леолулу. След тях следват Никита Белучи, която иначе е доста назад в световните класации, отдавна пенсионираната Клара Моргана и Аниса Кейт, мароканското бижу на френското порно. Петата позиция отново е за местна звезда Анна Полина - родена в Русия, но извървяла целия си творчески път в парижките студиа за видеа за възрастни.

Макар и не толкова категорично както в Япония и във Франция, и в много други държави залагат на "родното производство". В Германия най-популярна е Луси Кат от Рощок, а в Италия най-любим е мъжът ветеран Роко Сифреди. След него е друга местна гордост Валентина Напи. В Испания и Мексико също залагат на свой - Jordi El Nino Polla.

Същото е в Индия. Там най-популярна е Каренджит Каур Вохра, както е истинското име на Съни Леоне - канадско-американска порно актриса от индийски произход.

Любопитен факт е, че въпреки огромното производство на порно актриси в Русия и Украйна, сред най-харесваните в двете държави няма нито една местна. Руснаците си падат най-много по естонската двойка, известна като Солазола, а при украинците номер едно е Лана Роудс, с която започнахме.