OffNews.bg

Тениската - надеждният елемент от гардероба на всеки мъж

Преди сто години появата на мъж с тениска извън къщата се смятало за неприемлива и лоша мода. Днес е просто невъзможно да си представим мъжкия гардероб без тениски. Как точно да изберете тениска с правилния размер, какво трябва да знаете за тях и как тениската се превърна от бельо в модна дреха, ще ви разкажем в нашата статия.

Тениските, които са идеално прилепнали към тялото и правилно съчетани с останалия стайлинг, се превърнаха в основен елемент от гардероба на всеки мъж. Мъжките тениски са много популярни. Със сигурност всеки мъж има няколко тениски в гардероба си за различни поводи. Гардеробът на всеки мъж никога не трябва да бъде без класическа бяла и черна тениска. Този универсален цвят тениска пасва на всеки стил – от ежедневни до елегантни тоалети. Можем да ги носим с дънки, през лятото с шорти, а за важни поводи дори с елегантен панталон и сако. Съчетават се идеално със суичър или яке.

Бялата тениска е основата за много комбинации. Нямате идея какво да облечете? Посегнете към класическа черна или бяла тениска и основата на облеклото ви е готова. Тази тениска може да се комбинира с всички модели пуловери, палта и якета, както и с различни текстури. Ще бъде идеална като част от стайлинг за работа, университет, случайна среща с приятели или дори първа среща.

Мъжки тениски с щампа

Мъжкият гардероб трябва да включва и тениски с щампи, които са много модерни от доста сезони. Цветните модели ви позволяват да създадете гениална и модерна стилизация, по този начин да изразите себе си и да подчертаете своя индивидуализъм. Тениските с щампи обикновено се свързвали с всекидневни срещи с приятели? Нищо подобно. Все по-често можем да видим водещи по телевизията или важни хора от света на бизнеса, които с нетърпение посягат към цветни тениски за елегантни стилизации и ги комбинират с цветни чорапи. Естествено вашият стайлинг зависи от вас. Ако искате по-свободен стайлинг, просто го комбинирайте с всяка блуза или широки панталони, но ако ситуацията изисква повече елегантност от вас и искате да включите цветен акцент в тоалета си, можете да комбинирате такава цветна тениска с елегантен панталон и интересно яке. Спортните обувки са идеални за такова свободно елегантно облекло. Тениските с текст и графики разчупват сивите улици и помагат за добавяне на цвят към тях през есенните и зимните дни. Те са перфектни по всяко време на годината. През лятото са много популярни тениските с флорален мотив, които ще се справят чудесно в компанията на слънцето.



Пастелни цветове за мъж? Разбира се!

Цветът е светлина, а светлината е енергия. Цветовете можат да ни стимулират и вълнуват. Тe могат да ни накарат да се чувстваме щастливи, спокойни... или дори депресирани. Изпитваме психологическите ефекти на цветовете през целия ден. Подсъзнателно, но ефективно. Пастелите са по-малко наситени от основните цветове, което ги кара да се чувстват леки, меки и успокояващи. За пролетта те работят добре с неутрални цветове, за да създадат усещане за земност и изтънченост. Струва си да въведете елементи, пълни с енергия в гардероба си и тениски в положителни цветове ще ви помогнат за това. Свежи и леки пастелни тениски изглеждат страхотно в мъжки стилизации. Синьото винаги е надеждно, но също така си струва да имате смелостта и да вземете предвид други цветове: като мента, лилаво или дори розово. Това е много модерно решение за няколко сезона, на което всеки мъж трябва да даде шанс. Ако въвеждате пастелни цветове в тоалета си, не се страхувайте да си позволите да използвате и пастелни панталони или тъмни дънки. Пастелите ще бъдат идеални в облачни дни, а в летния стайлинг пастелните цветове са задължителни!

Тениска с каква яка да си избера?

В зависимост от телесните пропорции и предпочитания, на мъжкия моден пазар, мъжете имат избор от тениски, които се характеризират с класическа яка, кръгло или „V“ деколте. Когато избираме тениска за себе си, трябва да вземем предвид и да разгледаме по-отблизо фигурата си. Ако сте мъж със слабо или средно телосложение и имате тесни рамене и стройно лице, струва си да помислите за тениска с кръгло деколте, която визуално ще увеличи и оформи стойката на тялото ви. V-образното деколте, добре познато и харесвано от мъжете, визуално ще отслаби масивното ви лице и фигура. Този тип деколте се препоръчва за мъже, които не са твърде високи и силно сложени, с широки рамене. Тази кройка ще отнеме килограми и ще придаде на фигурата ви лекота.

Разберете защо много мъже са заложили на Sinsay. Благодарение на това не е нужно да харчите цяло състояние за нови дрехи. Влезте в сайта на магазина https://www.sinsay.com/bg/bg/ и вижте богата гама от модерни и качествени мъжки тениски (от 4,90лв.!) за всякакви поводи. Можете да проверите цялата оферта на магазина онлайн, без да излизате от дома си! Отидете на лов с любимите си хора в сайта на Sinsay и вижте коя тениска ви подхожда най-добре!