OffNews.bg

Ремонти променят движението при Бизнас парк София

Изграждане на външно топлозахранване и абонатна станция на Бизнес парк София налагат промени в движението, съобщи Столична община. 

Забранява се влизането на пътни превозни средства от днес до полунощ утре по ул. “д-р Атанас Москов” между ул. „Бизнес парк София“ и ул. “442”. Както и от 8 дж 22 август по северната половина от пътното платно на ул. “д-р Атанас Москов”, в участък от 111 м, считано от ул. „Бизнес парк София“ в западна посока. Движението ще се извършва в южната половина от пътното платно на ул. “д-р Атанас Москов”, като същото се регулира с преносима светофарна уредба.

И още: от 23 август до 14 септември по северната половина от пътното платно на ул. “д-р Атанас Москов”, в участък от 80 м, считано от ул. „Бизнес парк София“ в източна посока. Движението ще се извършва в южната половина от пътното платно на ул. “д-р Атанас Москов”, като същото се регулира с преносима светофарна уредба.

За същото време се променя маршрутът на автобусни линии №№ 113 и 213 и нощната автобусна линия Н1 (в посока към ж.к. Младост 4): от ж.к. Младост 1, пл. Централна гара и ж.к. Люлин 1, 2 по маршрутите си до кръстовище ул. Филип Аврамов-ул. Самара-ул. Проф. Александър Танев, по ул. Проф. Александър Танев до обръщателното ухо в ж.к. Младост 4, двупосочно.