OffNews.bg

Най-добрите телевизори за 2021 г.

Ако търсите най-добрите модели телевизори за 2021 г., ще ги намерите в следващите редове. Тук сме събрали петте най-страхотни нови модела, които току-що стъпиха на пазара или съвсем скоро предстои да се появят. Тези телевизори са удоволствие за гледане и слушане, и макар миналогодишните модели да са все още актуални, струва си да проверите и техните още по-нови възможности.

LG C1 OLED серия

Очакванията за новите попълнения в OLED серията бяха огромни, но LG ги оправдаха напълно. Тези телевизори – с 48-, 55-, 65- или 77-инчов екран, са още по-добри. Това е така, защото LG направи редица малки, но важни промени в модела от миналата година. Сега се използва процесорът Alpha a9 Gen. 4, който осигурява по-добро мащабиране и аудио за виртуален съраунд звук. Неговите четири отделни порта HDMI 2.1 Ви дават възможност да използвате всички видове конзоли от последно поколение. Новото меню на Game Optimiser със сигурност ще се хареса на геймърите, тъй като дава възможност за бързо регулиране в движение на контраста, яркостта и VRR.

Samsung QN900A Neo QLED 8K

Това е най-добрият 8К телевизор в момента. Той предлага впечатляващо качество на картината, изумителни цветове и яркост, страхотен звук и изключителни черни цветове, събрани в телевизор с изумителен дизайн. Минисветодиодите Quantum на Samsung са с 1/40 от дебелината на обикновения светодиод. Тези хиляди по-малки светодиоди всъщност позволяват далеч по-точни зони на затъмняване и нива на черното, както и много по-прецизно изображение.

Sony A8H OLED

Чрез комбинирането на перфектната OLED картина на Sony с мощна и директна звукова система, Sony A8H OLED TV става един от перфектните телевизори за феновете на домашното кино. Той има най-добрия процесор на Sony – X1 Ultimate, Pixel Contrast Booster на бранда Sony (за по-ярки акценти на картината) и обновена OLED версия на познатата функция X-Motion Clarity.

Към обичайната за Sony система Acoustic Surface Audio се присъединяват и два субуфера и система за автоматично калибриране Acoustic, която прави само няколко мигновени импулсни теста, за да успее да оптимизира звука в стаята.

Samsung Q80T QLED

Vibrant HDR прави този модел от среден клас един от на-добрите за геймъри и киномани. Най-забележителната му характеристика вероятно е супер ниското забавяне на входа, което ще накара геймърите да го оценят високо.

Q80T е най-евтиният нов телевизор на Samsung, който се предлага с подсветка с пълен спектър, даваща постоянна яркост. Освен това под капака му се крие най-новият процесор Quantum 4K на Samsung, живи HDR цветове и по-голяма функционалност чрез Tizen OS.

LG GX Gallery Series OLED

За тези, които няма ограничения в бюджета, LG Gallery Series GX OLED е всичко, което може да иска един любител на домашното кино. С този смарт телевизор получавате всички най-нови стандарти и технологии за пълно удоволствие и контрол: Dolby Vision, Atmos, Google Assistant, Amazon Alexa, Built-in Chromecast, AirPlay 2.0.

Докато отвън е чудо на инженерния и индустриален дизайн, вътре имате новия процесор LG Alpha a9 Gen. 3, който добавя по-добро разпознаване на лица, намаляване на шума с много степени, страхотно ъпгрейдване на LG до 4K и по-добра технология, която обработва още по-добре движенията.