OffNews.bg

Кирил Домусчиев: Преборих COVID-19

"Скъпи приятели, вече съм здрав! Преборих COVID-19 и вече имам антитела (имунитет). Остава окончателно да се възстановя от пневмонията". Това написа в профила си във "Фейсбук" собственикът на "Адванс Медиа Груп" Кирил Домусчиев.

Той изрази благодарност към медицинския екип, който се е грижел за него и съпругата му. "Изключителни професионалисти", допълни бизнесменът.

"С такива медици ще преборим коронавируса", категоричен е той. Домусчиев благодари и се извини на всички от Софиямед, на които е създадал "неволно доста неприятности".

"Пазете се, но не се страхувайте! Лечение има. Бъдете умни и се грижете за себе си и своите близки", призова собственикът на "Адванс Медиа Груп".

На 17 март бизнесменът сам обяви, че е заразен с новия коронавирус. Два дни по-късно председателят на КРИБ и собственик на ФК "Лудогорец" обяви, че се третира се с хлорохинов фосфат и ако може да купи още, ще дари и на щаба. 

"Аз лично съм предприел една инициатива с моите контакти и с някои от големите фармацевтични компании. Опитвам се да ги убедя да ми продадат определено количество хлорохиновия фосфат, които искам да даря на Националния щаб. Надявам се, че усилията ми ще се увенчаят с успех, за да могат всички, които имат нужда от този продукт, да се третират с него", заяви Домусчиев.