OffNews.bg

Гледайте: Премиерният епизод на сериала "Близо до врага" по Epic Drama (видео)

Първи епизод от първия сезон на тв поредицата "Близо до врага" могат да видят зрителите на канала Epic Drama тази вечер, от 18:30 ч.

Действието се развива в пострадал от бомбардировките хотел в Лондон след Втората световна война. "Близо до врага" проследява живота на разузнавача капитан Калъм Фъргюсън. В актьорския състав са Джим Стърджес, Алфред Молина, Линдзи Дънкан, Алфи Алън.


Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. В момента новият канал за драматични продукции на Viasat World е достъпен в южна България чрез Телекабел и ТВ Сат Ком, в северна България – чрез NetWorx, а в София – чрез НЕТ1. Сред премиерите в стартовата схема бяха създадения от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериала в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март се очаква да дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Още на www.epicdrama.bg.