OffNews.bg

Коя песен ще се превърне в Despacito за Лято 2018?

Всяко лято има свой музикален хит. След миналогодишния успех на Despacito меломаните се чудят коя ще бъде следващата песен, която ще покори радиостанциите. Би Би Си подготви списък с някои от парчетата, които се "спрягат" за най-популярни за Лято'18. 

Ето кои са кандидатите:

George Ezra – Shotgun


Какъв по-добър начин да посрещнем лятото от едно пътуване до плажа? Текстът, изпят от Джордж Езра, е изключително свеж, мелодията също, така че нищо не пречи именно Shotgun да се превърне в тазгодишния летен хит.

Lizzo – Boys

Мелиса Джеферсън, както е името на Lizzo, наскоро стана известна с това парче и успя да впечатли меломаните. Въпреки че тепърва набира популярност, от нея се очаква да бъде следващата Миси Елиът.

Cardi B, Bad Bunny and J Balvin - I Like It

2018 година е изключително силна за рапърката Карди Би, а тази песен е в дует с две от най-големите звезди на регетона, което я прави абсолютен летен хит.

Chaka Khan - Like Sugar

В текста на тази песен има за всекиго по нещо. Въпреки критиките, че Chaka не участва достатъчно активно в нея, той все пак има своите малки приноси, за да се превърне в летен хит.

Calvin Harris ft. Dua Lipa - One Kiss

Песента е изпълнена от една от най-известните поп певиците и един от най-успешните диджеи в света, така че вероятността да стане Хит номер 1 за това лято е огромна. Мелодията е леко носталгична, напомняща хитовете от 90-те, което я прави подходяща за почти всяко заведение и радио.

Arctic Monkeys - Four Out Of Five

Групата се завръща след 5 години и изглежда ще успее да завладее сърцата на слушателите си.

Courtney Barnett - City Looks Pretty

Текстът е малко мрачен, но пък мелодията е едновременно енергична и успокояваща и ще бъде в унисон с всяко ваше настроение през това лято.