OffNews.bg

Китайски хороскоп: Какво вещае Годината на Вола за всеки знак (втора част)

Кон (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Родените под знака на коня ще имат добър финансов успех. Годината ще бъде белязана и от вътрешни трансформации и разбиране на влиянието на миналото и детството върху живота.

Що се отнася до кариерата, годината започва с успех и постижения. Но е важно винаги да знаете къде да насочите усилията си, за да сте максимално ефективни. Помислете добре преди да инвестирате и харчете разумно. Монотонните занимания не са подходящи за представителите на зодията, само когато се случва нещо различно те са в стихията си.

Тъй като са любители на спорта и активността, представителите на зодията ще се радват на добро здраве особено през първата част на годината. В края на годината може да станат по-податливи на заболявания.

Годината няма да е най-щастлива в любовен план. За да се избегнат проблемите и неприятните ситуации е добре да обръщате повече внимание на партньорите си. Когато са във връзка, представителите на зодията са готови да се раздават много и понякога остават наранени заради прекаленото си себеотрицание. 

Цветове: лилаво, златно

Числа: 3, 6

Месеци: март, юни, декември

Неблагоприятни: юли, октомври

Коза (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

Годината ще е особено важна за представителите на тази зодия, защото те ще имат възможност да се развият във всички сфери на живота. 

Бизнесът и парите няма да са силната страна на козите през 2021 г. Но за сметка на това те са чудесни творци, писатели, занаятчии и е добре да следват артистичните си желания за изява. В края на годината може да изгубят фокуса си и в резултат и пари, но добрата новина е, че вероятно ще успеят да довършат започнатите проекти. 

Годината ще е щастлива в любовен план. Представителите на зодията са много страстни и отдадени на половинките си, но все пак запазват и границата на собствените си нужди. Ако обаче не получават същата отдаденост и внимание, които те самите показват към партньорите си, може да се почувстват афектирани. 

Ведрата им природа може би е една от причините за доброто здраве на козите. Затова и стресът и напрежението могат да доведат до здравословни проблеми. Не пропускайте профилактичните прегледи.

Цветове: жълто, златно

Числа: 1, 7

Месеци: юни, септември, октомври

Неблагоприятни: май, ноември 

Маймуна (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

Годината ще бъде успешна и под знака на духовното израстване. 

Представителите няма да пропуснат възможността да проявят своите таланти, амбиция и работен капацитет. Енергията им ги води и кариерата им ще върви гладко. За онези, които нямат работа, годината е подходяща за намиране на нова, при това добре платена. Възможно е да имат и странични приходи, дори да стартират собствен бизнес в края на годината, но е важно да са внимателни с излишните разходи.

Маймуните са чувствителни и изпълнени с живот и енергия и в любовта годината ще донесе късмет. За тези, които имат партньор, годината е подходяща за сключване на брак. А онези, които все още са сами, имат шанса да срещнат подходящата половинка.  

Представителите на зодията по принцип са здрави хора, винаги готови да покорят света. Но през 2021 е по-добре да се отдадат на спокойни занимания като тай чи или йога, за да успеят да намерят вътрешния си баланс, който да донесе физическо и емоционално здраве и стабилност. 

Цветове: розово, златно

Числа: 3, 7, 9

Месеци: август, септември, октомври

Неблагоприятни: юни, ноември

Продължава на стр. 2