OffNews.bg

Харингтън: Завръщането на Джон бе разочарование

Кит Харингтън, актьорът, който играе Джон Сняг в "Игра на тронове", заяви пред "Дъ рап", че всеки е знаел, че героят му ще се завърне в сериала и феновете са го очаквали, но това, което не се е знаело, е било как ще се отрази смъртта на личността му.

Според него резултатът е бил разочароващ както за публиката, така и за него като актьор и вече всеки знае, че Джон е предвидим:

"През цялото време знаех, че ще се върна, но не и дали ще съм се променил, дали няма да съм станал злодей. Затова не знаех какво да очаквам, трудно ми беше да се подготвя. Получих сценария и прочетох, че той се завръща като себе си, като добре познатия Джон, което бе разочароващо в началото", казва той.

След време обаче е превъзмогнал разочарованието си и е разбрал, че Джон все пак е различен, защото вече знае, че няма живот след смъртта, което му влияе подсъзнателно.

Пред "Холивуд рипортър" актьорът заяви, че все още не е чел новия сценарий, въпреки че някои от колегите му са го получили. Той обаче е на мнение, че всичко ще стане много мрачно и тягостно, преди да се стигне до щастливия край, ако изобщо има такъв. 

Според него в седемте епизода на седми сезон ще видим истинския сблъсък с армията на мъртвите и белите бродници и ще е доста тежко.

За съжаление ще се наложи да изчакаме малко повече време за новите епизоди, защото истинската зима закъснява, което ще отложи снимките и вместо през април премиерата ще е някъде през лятото.