OffNews.bg

Ламар Одъм: Кардашиян одобряваше, че смъркам кокаин

Бившата ми съпруга Кло Кардашиян знаеше, че взимам дрога, призна в интервю Ламар Одъм, бившата звезда на НБА. "През цялото време на брака ни смърках кокаин. Но се криех в началото", започна Ламар.

"Хвана ме около две години преди да се разделим. И на двамата ни стана тъжно. Не знам защо се почувствах глупаво. Дали защото се дрогирах, дали защото Кло ме хвана".

После обаче Кардашиян свикнала с изпълненията на прочутия баскетболист. "Не казвам, че ме насърчаваше, но определено толерираше  взимането на кокаин", добави Ламар в откровено интервю.

Гигантът обясни и случката от преди две години, когато беше намерен припаднал в бардак до Лас Вегас и лекари едва спасиха живота му. "Това беше моят дом, а аз самият се чувствах отегчен в този ден", започна Ламар разказа за фаталната оргия.

"Нямах намерение да се довършвам. Просто исках купон и загрях с няколко чаши  пиячка. Повиках две момичета в стаята. Последното, което помня, беше как съм с тях в леглото. После ми се доспа. Следващият ми спомен е, че се събуждам, а в устата ми има набутани тръбички.

Опитах се да ги махна, чак тогава разбрах, че съм в болница", разказа още бившият ас на Лейкърс.