OffNews.bg

Ваня Григорова: Когато хвърляш ла*на, ти си ла*номет

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София, докато съдът не реши.

Това заяви загубилата кметския вот в столицата Ваня Григорова по бТВ. Нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват в нея много сигнали за нарушения на изборното законодателство, обясни тя. 

Ние спечелихме изборите, не ги загубихме. Никой не ме слагаше в сметките, между първи и втори тур обаче има двойно увеличение на резултата за мен. Когато има фотофиниш, се гледа всеки глас. Когато съдът реши, че това са финалните резултати, ще поздравя Васил Терзиев. Разчитам да имаме ясни резултати, които не могат да бъдат подложени на съмнение, обясни Григорова. 

Григорова коментира и свой пост във Фейсбук и обясни какво значи „либералния ла*номет“. Когато хвърляш ла*на, ти си ла*номет", обясни Григорова, като подчерта, че нейните опоненти са публикували неверни факти и фалшиви новини за нея. Занимаваха се с висулката ми, която струвала 6600 долара. А тя струва между 50 и 80 лева. 

„Не видях само публикации, които се занимават с бельото ми", каза още Григорова. 

За победата си в ромските махали, тя обясни: Аз обикалях калните улици на "Факултета" и квартал "Христо Ботев". И във "Филиповци" бяхме. 

Г-н Борисов каза, че е бил изнасилен да гласува за кандидата на правителството, коментира още Григорова. 

Путин не ме е наградил мен, каза тя, като коментира подкрепата за кандидатурата си от Николай Малинов, който е обвинен в шпионаж и награден от руския президент Владимир Путин. 

Нали няма да ме карате да държа дрегер на Волен Сидеров, каза още Ваня Григорова.

"Атака" е част от коалицията, която я подкрепи на местния вот.