OffNews.bg

Лозан Панов се усъмни в лидерите на Демократична България, готвели предателство

Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са напът на предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят „угоените паяци“ на бившата репресивна машина на комунистическия режим.

Това написа във Фейсбук профила си подкрепеният от "Демократична България" независим кандидат за президент Лозан Панов.

Публикацията му е по повод годишнината от 10 ноември, а острият му тон е насочен срещу изказванията на Христо Иванов, който на няколко пъти допусна в телевизионни интервюта, че е възможно съвместно управление с БСП.

"Демократична България" би извършила истинско предателство към избирателите си, които вярват в каузата „съдебна реформа“, ако задкулисно крои планове да управлява с г-жа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и окончателно завладяване на съдебната ни система."

В днешното си телевизионно интервю Христо Иванов заяви, че ДБ ще работи с "всички, които искат да махнем Гешев и да направим съдебна реформа".

В текста си Панов упреква представителите на ДБ, които не са питали Радев за проекта му за конституционни промени.

"Къде е "Демократична България", която се бори за съдебна реформа, защо не задава този въпрос? Защо никой не иска да признае, че сценаристите са ударили г-н Радев здраво през ръцете и промяна не е имало и няма да има при неговото управление", пита той.

"Днес рожбите на угоените паяци - Румен Радев и Бойко Борисов - играят етюди на сцената, докато сценаристите зад кулисите, се смеят цинично на наивността ни", твърди още Панов.

Кандидатът за президент съобщи още, че директорът на Националната агенция за приходите Румен Спецов е поискал среща с него и го е информирал, че ще обжалва решенията на съда по ревизионните актове за неговите доходи и тези на съпругата му.

"Очевидно го бяха изпратили, за да ме обработи и да стана по-сговорчив с "промяната", смята той.