OffNews.bg

ЦСКА 1948 представи Efbet, чака още два спонсора и нови акционери

ЦСКА 1948 представи водещия бълггарски букмейкър Efbet като спонсор. Логото на компанията ще грее върху фланелките на фенския тим през пролетта.

На пресконференцията присъстваха Оперативният директор на клуба Добрин Гьонов и маркетинг мениджърът на Efbet Емил Кънев. Двамата са отлично познати  сред фенската маса на стадион "Българска армия".

Договорът за сътрудничество е за 3 години, като при изпълнението на определени клаузи финансовите параметри ще се повишават. Става въпрос за влизане в по-горна група, Купа на аматьорската лига и т.н. Параметрите са на ниво "В" група, дори някои клубове от "Б", каза Емил Кънев

Добрин Гьонов, който направи чудеса с фехтовката на ЦСКА само за година, разкри, че се преговаря с още два спонсора. Той анонсира и скорошно Общо събрание, на което ще бъдат приети нови акционери. Става въпрос за привърженици на клуба, който тръгна начисто от четвърта дивизия, не за фирми.

Гьонов не пожела да отговаря на атаките от клуба на Гриша Ганчев - ЦСКА-София. Той потвърди само, че има писмо, с което иска ЦСКА 1948 да играе на "Армията". Колкото до емблемата, засега във фенския клуб просто следят ситуацията.

Хубавите изненади тепърва предстоят. ЦСКА 1948 набира сила напоследък, като днешната контрола с младежите на Славия (1:1) беше изгледана от близо 100 души, въпреки че се игра от 11,30 ч. в работен ден.