OffNews.bg

Моуриньо хвали талант на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не спести похвалите си по адрес на младия талант на "червените дяволи" Маркъс Рашфорд.

"Не бих могъл да си купя по-опитен нападател от Златан, нали? Разполагаме също с Маркъс, вярваме в Маркъс, това е без капчица съмнение. Може би ще купим нов нападател, но едно нещо е сигурно – Маркъс в момента трупа невероятен опит на терена.

Той играе във всеки турнир – Лига Европа, Висшата лига, за купите, финал на „Уембли“. Това е безценно за него предвид вихъра, който беше той през миналия сезон. Сега прибавя и опит към играта си.

Рашфорд е такова добро момче и солиден професионалист. Смятам, че за него е фантастично да се учи сега. Дори и да не вкарва толкова много, през следващия сезон ще го прави. Следващият сезон ще бъде много добър за него", сподели Моуриньо.

Днес Юнайтед гостува на опашкаря Съндърланд от 15:30 в мач от 32-ия кръг на английската Висша лига. "Червените дяволи" се нуждаят от задължителна победа, тъй като равенството с Евертън (1:1) през седмицата отново ги отдалечи от топ 4.