OffNews.bg

Майкъла не е притеснен от резултатите на ЦСКА в контролите

Легендарният бивш футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла не е разтревожен особено от резултатите "армейците" в предсезонните контроли. Червените се завърнаха от лагера в Испания без отбелязан гол и нито един успех, а головата разлика 0:11 стресна феновете.

"Приятелските мачове не са лицето на един отбор. Решението на Гриша Ганчев да остави треньора е правилно. Не бива да се правят драми. Нека започне първенството и да минат няколко мача. Дербито с Левски в първия кръг е много важно за настроението. Проблемите на Левски извън терена ще окажат влияние. Ако ЦСКА победи ще вземе предимство. Отборът се нуждае от силен старт", коментира Майкъла пред "Тема Спорт".

Междувременно играчите на ЦСКА проведоха вчера първата си тренировка след завръщането от лагера в Испания. Тимът беше разпуснат за три дни, като повечето от чужденците пътуваха до родните си места. Заниманието беше само едно, като се проведе на базата в Панчарево.

Тренировката включваше двустранна игра, като в нея с действията си се отличи второто зимно попъление Стефано Белтраме. Италианецът остави позитивни впечатления и в двете контроли, в които се включи - срещу Виктория (Пилзен) и Яблонец.

Във втория спаринг Белтраме беше титуляр, като записа около 65 минути и действаше на добро ниво. Напролет той ще се конкурира за място сред 11-те с Тиаго Родригес на позицията зад нападателя.

Всички футболисти са взели участие на пълни обороти във вчерашното занимание. Кристиян Малинов пропусна близо седмица от тренировките в Испания заради лека травма, но вече е възстановен. Халфът взе участие само в първия спаринг в Марбея срещу Нюрнберг. Раул Албентоса страдаше от болки в петата, а Греъм Кери бе повален от вирус и не игра срещу Виктория и Яблонец.