OffNews.bg

Левски гони първа победа в контролите

Отборът на Левски излиза срещу руския Урал в четвъртата си проверка през тази зима на кипърска земя. Двубоят е от 14:00 часа на стадион "Г.С.З." в Ларнака. "Сините" все още нямат победа след първите си три мача. Тимът има две загуби от два мача начело с Георги Дерменджиев - 0:1 от Хенан и 1:2 от Висла Плоцк. Дерменджиев пое отбора преди 10 дни, а през това време беше продадена и голямата звезда Габриел Обертан.

Бившият треньор на Лудогорец  ще се опита да залага и наложи титулярен състав в предстоящите контроли, тъй като съвсем скоро ще се подновят битките в родната Първа лига. Най-вероятно Жерсон Кабрал и Антони Белмонт ще пропуснат срещата с отбора на Николай Димитров, след като Кабрал се оплакваше от болка в десния прасец, а французинът от болки в кръста. Това все пак ще стане ясно преди самата среща, когато треньорът на 26-кратните шампиони обяви състава за мача.

За Урал се очаква Хичо, който е юноша на "сините", се очаква да играе срещу бившия си тим. Той е един от основните играчи на 9-ия в руското първенство. Интересното е, че тимът на Урал има две контроли днес - първо от 14:00 часа с Левски в Ларнака, след което от 17:00 часа в Лимасол със сръбския Чукарички. Най-вероятно "оранжево-черните" ще заложат на два различни състава в приятелските срещи, като се очаква титулярите да бъдат срещу "сините".